ro
door rosanne3 Feb 5, 2008 om 23:02
Computers & telefonie

Plaatje op bureaublad en opeens betalen na installie

Hoihoi


Ik had weer twee computervragen:


1: er staat een afbeelding op de achtergrond van mijn bureaublad die ik er niet meer afkrijg. Als ik bij de eigenschappen de achtergrond verander, verandert die wel, maar blijft de afbeelding er nog steeds staan. Wie o wie weet hoe ik deze afbeelding, die niet de hele achtergrond van het bureaublad vult, er weer af krijg?


2. Er stond zo´n geel blokje met een uitroepteken onderaan de rechterkant van mijn beeldscherm. Meestal zijn dit nieuwe updates enzo. Dus ik ging installeren, het bleek om een nieuwere versie van internet explorer te gaan, 7. Deze was ik aan het installeren, hij is halverwege afgebroken (ik weet niet of dat de oorzaak is) en nu zegt ie dat ik een valse versie heb, wil ik deze wel valideren, dan moet ik hier voor betalen, dat klopt toch niet? Hoe kan ik dat oplossen?


Alvast bedankt,


Rosanne

253 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

kiran
door kiran - Feb 5, 2008 om 23:24
2791 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo Rosanne


1) Start - Config. - Vormgeving/thema's - Achtergrond wijzigen. Kies een nieuwe achtergrond. Dan: aanpassen + OK


2) Stond er geen driehoek? (waarschuwing?) Nee, daar hoef je niet voor te betalen. Kijk bij Software of hij er wel op staat. Kan bij afbreken ook zijn dat ie niet heeft installeerd. Zo wel, dan verwijderen.


 

ro
door rosanne3 - Feb 5, 2008 om 23:59
18 Antwoorden / 20 Vragen
0

Het eerste werkt niet, het plaatje blijft gewoon staan, als ik het goed doe, want ik zit op een spaanstalige computer. de achtergrond verandert achter het plaatje.


ik heb explorer 7 verwijderd die hij had geinstalleerd, maar hij blijft zeggen dat ik hem moet autoriseren, nog andere mogelijkheden?


 

qp
door qpc - Feb 8, 2008 om 12:06
203 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik denk aan 2 oorzaken:


De eerste is dat je spyware op de pc hebt staan en dat het niet de originele Internet Explorer 7 aan het downloaden bent/was, maar een stuk spyware.


Ten tweede, je hebt inderdaad een niet legitieme versie van Windows op de pc staan......


Dat achtergrondje waar je het over hebt, is dat een achtergrond van jezelf of is dat een voor jou onbekende achtergrond? Hoe ziet het er uit?

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

wi
witteke - May 16, 2024 om 12:47
Geldzaken & recht

Sns 2008 afschrift

Mijn stiefmoeder is overleden
En nu beginnen dus de problemen,ik heb een hele lieve stiefzus trouwens
Mijn vader is sinds 2008 dood
En om een heel lang verhaal kort te maken,mijn erfdeel gaat over wat er op 2008 op de rekening van mijn vader en zijn vrouw stond op het moment van overlijden,volgens hun testamenten
Dat moet nu dus verrekend worden

En we gaan er echt ge ... Lees meer

ja
janarents - May 15, 2024 om 13:23
Winkels & webshops

Schoenen niet ontvangen van zalando

wij hebben 2 paar schoenen besteld  bij zalando en er is een open zak met 1 paar bezorgd door de ptt die voor aan de deur was neergezet en voor dat de deur openging  was de postbode al weg  zonder  dat er is getekent  voor ontvangst Lees meer

da
dameshoed - May 16, 2024 om 09:59
Huishouden & energie

Aanmaning

Wij hebben een factuur ( fact.nr 123) van Vitens gekregen per mail en zoals wel eens vaker kan gebeuren, "zakt" de mail weg.....en je vergeet te betalen.
Je krijgt een herinnering en je betaalt netjes, met vermelding van het desbetreffende factuurnummer (fact 123) Krijgen we opeens ( via de mail) een aanmaning plús kosten van 17,50 op dezelfde factuur ( fact 123) die reeds betaald was. ... Lees meer