Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

re
revrok01 - 31-05-2008 21:52:39
Auto & Vervoer

anwb reis en kredietbrief

elk jaar neem ik bij de anwb de reis en kredietbrief als ik naar het buitenland op vakantie ga.


nu hebben ze sinds 2008 de kredietcoupons afgschaft om dat men er van uitgaat dat tegenwoordig iedereen in het bezit is van een credit card en daar mee kan betalen als men pech krijgt in het buitenland.


en dan heb je volgens de anwb niets meer aan de kredietcoupons.en zijn deze nu komen te vervallen en mocht je niet in het bezit zijn van een creditcard dan zijn ze bij de anwb heel behulpzaan en dan kan je via hun een creditcard aanchaffen.en wanneer je geen gebruikmaakt van de creditcard dan kost het ook niet volgens de anwb.nou dat blijkt alleen voor het eerste jaar op tegaan.,


maar nu eigenlijk mijn probleem ik heb geen creditcard,krijg geen creditcard[door problemen in het verleden],en trouwens ik wil ook geen creditcard.


maar als ik nu pech krijg in het buitenland en het zou terplekke verholpen kunnen worden dan moet ik wel mijn vacantie budget aanbreken om de auto te laten maken.en met de kredietcoupons had je in iedergeval 500 euro om een evt reparatie te betalen en hoefde je je vakantie geld niet aantebreken.


de andere service die aan de reis en kredietbrief gekoppeld zitten heb ik ook bij mijn auto verzekering en bij mijn doorlopende reis verzekering het ging mij alleen om de kredietcoupons en daarom nam ik altijd te reis en kredietbrief.


 ik voel me eigenlijk een beetje op het verkeerdde been gezet de naam is nog steeds reis en kredietbrief alleen het stukje krediet bestaat niet meer.


ik vraag me nu af of er meerdere mensen zijn die zich eigenlijk op het verkeerde been gezet voelen door de anwb.