Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

le
legjul - 26-06-2008 22:33:30
Huishouden & Energie

aansprakelijkheid van een duitse aannemer

wij laten een 2 onder 1 kap bouwen door een duitse aannemer. wie weet hoe het zit met de aansprakelijkheid van de duitse aannemer? het gaat om het volgende. de aannemer wil graag dat wij een car verzekering afsluiten. als er schade ontstaat als gevolg van vernieling, brand of iets dergelijks en wij hebben een deel betaald van wat klaar is bv de 1e verdieping zijn wij dan verantwoordelijk als er iets gebeurt? de aannemer is heel onduidelijk over hoe hij verzekerd is en zegt dat wij maar een dure car verzekering moet afsluiten. wie kan mij hierop een goed antwoord geven?


hoe zit het met de aansprakelijkheid van een duitse aannmer, is hij niet gedurende de bouw gewoon aansprakelijk totdat de woning is opgeleverd?