Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

keessie1
keessie1 - 12-07-2008 23:41:25
Geldzaken & Recht

Winkel geeft GEEN GELD TERUG maar tegoed bon.

hallo,


ik kocht vandaag een vijver beluchtings pomp bij een tuincentra van zo'n 250 euro.


na thuis komst zet ik hem aan en hoorde gelijk dat het aparaat zeer hard rammelde en brom geluid produceerde. ik weet van kennisen die een ander merk hebben dat dit niet hoort, dus ik gelijk terug naar het tuincentrum met de vraag of ze een andere hadden die minder herrie maakte. volgens hun hoort dit bij dit merk en een ander merk hadden ze niet.


ik wilde dan een toch maar liever een lucht pomp van een ander merk en besloot dan ook verder te kijken. ik mocht het artikel terug geven, maar geld terug geven deden ze daar niet, dit stond blijkbaar op de kassabon.


dit zag ik, nu men mij er op wees, ook staan en ik kon dan ook alleen maar een te goed bon krijgen van 250 euro. nu heb ik twee problemen ik heb geen pomp en geen 250 euro om een andere pomp te kopen en ik weet niet wat ik zou moeten kopen voor de te goedbon van 250 euro, viooltjes of geraniums voor 250 euro lijkt me ook wel er veel.


mag een winkel weigeren je geld terug te geven en je verplichten met een te goedbon  genoegen te nemen. ik heb met spoed 250 euro nodig voor een lucht pomp voor mijn vijver, maar door deze aktie ben ik mijn geld kwijt en heb dus een probleem.


wie weet of dit mag??


vast bedankt, groetjes keessie