Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
rosanne3 - 29-08-2008 17:35:12
Computers & Telefonie

Hulp met Acces

hi!


ik ben werkzaam als vrijwilliger in mexico bij centro de esperanza infantil (www.oaxacastreetchildrengrassroots.org). via dit programma worden kinderen gesponsord, zodat ze naar school kunnen gaan. normaal zouden ze hier geen geld voor hebben.


op dit moment wordt er gewerkt met een database in excel. we willen dit graag overzetten in een database in acces. ik ben al een beetje begonnen, maar ben echt een beginner en veel verstand heb ik er niet van.


wieowie wil mij een handje helpen? ik weet niet precies hoeveel tijd er in gaat zitten. maar ik kan het begin en de opzet opsturen, zodat je zelf kunt kijken hoeveel tijd het kost. ik ben ook blij met een stukje...


wie o wie wil zich inzetten voor een goed doel en een beetje van zijn vrije tijd opofferen?


ik hoor graag van jullie!


groetjes rosanne beukeboom