Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wimbremer
wimbremer - 03-11-2008 07:30:24
Computers & Telefonie

Dell? Who the he... is Dell?

Ik heb een laptop van alweer wat jaartjes (5) oud, een dell inspiron 1100
na een aantal jaartjes wordt deze traag, trager en nog trager, windhoos wordt steeds maar groter en ik denk op een gegeven moment: ik installeer windhoos opnieuw. format c:\ yes. dacht ik. werkte niet. alles handmatig verwijderd en zie: alleen windhoos draaide nog. cd met windows (de originele van dell) er in (xp home edition) alles netjes geïnstalleerd. kreeg af en toe de mededeling: uw schermresolutie is niet goed; moet windhoosdit aanpassen? op ja gedrukt natuurlijk. de rest netjes geinstalleerd. en toen begonnen de problemen. schermresolutie niet aan te passen. (eigenschappen, instellingen, geavanceerd etc) alles staat op één stand (de allerlaagste) en is niet aan te passen om de doodeenvoudige reden dat er verder niets te kiezen vált. ook bij beeldscherm staat verder niets om te kiezen. hij mist (volgens mij) alle drivers  hiervoor. ik heb de bijgeleverde cd's nagekeken en volgens mij is er niet een met aparte drivers. bij de netwerkkaart precies hetzelfde probleem: hij "ziet" de netwerkkaart nite eens (die er natuurlijk wél in zit!)
daarna een andere versie van win xp eroverheen geinstalleerd (ik dacht slim te zijn) zelfde probleem. hoe kom ik weer aan een normaal werkende laptop (neen ik heb geen image cd gemaakt, dom, dom, dom...)