Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

johanpc
johanpc - 03-11-2008 15:18:34
Voeding & Gezondheid

Nut van EPD?

in 1946 kreeg ik polio met een linkszijdige verlamming en ben sinds dien ettelijke maalen geopereerd in diverse haagse ziekenhuizen en heb orthopedishe aan passingen e.d.


echter toen ik vorigjaar nieuwe orthopedische schoenen nodig had bleek dat er bij mijn zorgverzekeraar geen medisch dossier van mij was dus ook geen doorlopende machtiging voor schoeisel.


dus moest ik naar het zieken huis voor de aanvraag van zo'n machtiging, tot mijn verbazing bleek ook daar mijn orthopedisch dossier niet meer aanwezig.


wel was er een dossier van mijn neuroloog maar dat begon pas in dec.2002.


later ben k bij mijn huisartsgaan vragen per wanneer mijn dossier in zijn systeem zat ,dat bleek 15 jan. 1982 tezijn dat is de datum dat ik naar limburg ben verhuist.


zijn voorganger heeft dus nooit mijn gegevens uit den haag opgevraagd.


dus wat is de zin van het epd.


hans