Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

nw
nwpm - 28-11-2008 11:38:54
Geldzaken & Recht

vakantie aanvragen op werk

de vakantie voor de zomer van 2009 moet weer geplanned worden en nu heeft het bedrijf al briefjes uitgedeeld waarop je aan kunt vragen welke perioden je vrij wil zijn. dit briefje is al weer terug ingeleverd. op de camping waar wij naar toe gaan moet je in augustus al weer reserveren voor volgend jaar want in januari zit deze nagenoeg vol. en aan het eind van dit jaar moeten wij al een aanbetaling doen. nu kan mijn baas pas eind februari mij vertellen ofdat ik de aangevraagde vakantie krijg. ik kan dus niet reserveren of ik ben mijn aanbetaling kwijt.


de periode is drie weken en wel in de bouwvakvakantie maar dit is nog nooit een probleem geweest. moet ik echt tot eind februari wachten of heb ik er recht op om dit eerder te weten ook al omdat alle aanvragen al uitgedeeld zijn dus ook ingdiend kunnen worden?


alvast bedankt