Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sp
spikkel - 08-01-2009 15:48:51
Voeding & Gezondheid

WAARSCHUWING NECKERMANN.COM

Hoi allemaal,

ik ben inmiddels al heel wat jaartjes klant bij neckermann.com. die van de kleding, wasmachines, meubels enz. zojuist werd ik gebeld door een dame uit naam van neckermann met de vraag of ik aan hun nieuwe actie mee wilde doen. met ingang van februari start er een nieuwe actie, ik dacht dat het iets met enquetes via de post was. nou vul ik geregeld enquetes in via de mail en via de post. vaak staat daar een geringe vergoeding tegenover vandaar dat ik niet direct argwaan kreeg toen mevrouw naar mijn rekeningnummer vroeg. met de actie kon je geweldige prijzen winnen. wie wil dat nou niet.

op een gegeven moment vroeg ze of ik er bezwaar tegen had dat de afspraken op band vast werden gelegd. ook raar, nog nooit meegemaakt. toen ze mij de bevestiging van mijn girorekeningnummer vroeg wilde ik graag weten waarom. haar antwoord 'voor onze gemaakte afspraken'. ik gevraagd wat voor afspraak dat dan was. de actie van neckermann kost 85 cent per dag !!!! ik aan mevrouw gevraagd waarom ze me dat niet verteld had. die werd me toch een partij pissig, niet normaal. dat had ze wel gezegd en ze liet zich niet uitmaken voor leugenaar want ze moest dat zeggen. dat verhaal kennen we inmiddels. enne... leugenaar was ze wel degelijk.

nu gaat een postorderbedrijf dat 40 jaar bestaat en het laatste jaar heel veel leuke aanbiedingen heeft gehad zich bezig houden met dit soort praktijken. ik denk dat al die aanbiedingen iets teveel hebben gekost. voordat je het in de gaten hebt ben je zo 30 x 85 cent kwijt.

vertel zoveel mogelijk mensen over deze actie, vooral oudere mensen zoals je ouders, grootouders, die lieve ouwe buurtjes van de overkant enz. echt schandalig waar ze mee bezig zijn.

groetjes van spikkel