Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

karelstromph
karelstromph - 22-03-2009 13:09:57
Vakantie & Reizen

Belasting CD-ROM Reed Business, Elsevier

ik heb een belasting cd-rom ad e 59,95 besteld bij elsevier. als ondernemer moet ik een ekectronische aangifte doen bij de belastingdienst (schriftelijk kan niet meer). de bestelde belasting cd-rom heeft dus in dit onderdeel niet veel waarde, de waarde voor mij schult uitsluitend in de almank die volgens elsevier op deze cd-rom zit, dat is echter niet het geval.


de almanak zit er niet op en je kunt hem ook niet downloaden.


ik heb de helpdesk 5x een e-mail gestuurd hier omtrent: geen antwoord.


ik heb de automatische incasso via de bank geblokkeerd.


een week later kreeg ik een betaling-maning van reed buisness/elsevier.


ik heb een brief teruggefaxed, dat reed business niet geleverd heeft wat er afgesproken was en zolang het voor eind maart niet geleverd is de transactie door reed business eenzijdig is vernietigd is,


wordt het na 1 april geleverd, dan is dit product waardeloos geworden door veroudering (1 april moet de aangifte binnen zijn) en dus door mij niet geaccepteerd.


i.p.v. de almanak te downloaden krijg ik nue een nieuwe maning.


hoe pakken jullie (anderen) dit aan?


graag een antwoord. groet, karel