Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
loesje48 - 10-04-2009 10:58:42
Huishouden & Energie

9 maanden vantevoren opzeggen zonder boete??

beste experts,


zoals zovelen werd ik laatst weer (4e keer ofzo) benaderd door de nem om over te stappen. ik zei gelijk dat ik nog een lopend contract heb bij mn huidige leverancier en dus niet over kan stappen. hij vroeg tot wanneer dat contract loopt, ik loog januari (het is eerder, maar ik dacht dat ik dan wel van die kerel af zou zijn). zegt hij, dat je negen maanden voor het einde van je contract kosteloos kan opzeggen. ik zei van niet, hij beweerde dat dit volgens de nederlandse wet wel zo is. ik heb gezocht, ook op deze site, maar ik kon er niets over vinden.


ik ben wel benieuwd of hij nou uit zn nek stond te  **** of dat het waar is (niet dat ik overweeg over te stappen hoor).


ps nog een tip om er gelijk vanaf te zijn, behalve de hoorn erop te gooien, zeggen dat je in een woongemeenschap/studentenhuis woont en de stichting waarbij je huurt beslist waar energie wordt afgenomen...je hoeft zo geen eindeloos gesprek aan te gaan wat te manipuleren is (dat doe ik de volgende keer gewoon weer).