Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

drevil
drevil - 11-04-2009 18:11:23
Auto & Vervoer

Kaartjes onbeperkt geldig?


veolia (regelt ov in mijn omgeving) gaat de tarieven voor dagkaartjes verhogen. ik koop deze altijd vooraf in. achterop het kaartje staat:

geldig op de dag van afstempeling in alle lijnbussen van veolia ten
zuiden van echt en in de treinen (2e klas) op de heuvellandlijn. geldig op maandag t/m vrijdag na 09.00 uur en zaterdagen, zon- en feestdagen de hele dag. max. 2 kinderen t/m 11 jaar reizen gratis mee. ook geldig op lijn 70, op de veoliabussen in duitsland en op lijn 44 op nederlands grondgebied. u dienst uw vervoerbewijs te tonen bij het betreden van het voertuig. van toepassing zijn de algemene vervoervoorwaarden.en dat is alles. op 19 april gaan ze de tarieven verhogen van 4,20 naar 5 euro. ik heb nog een hele partij kaartjes liggen en nu zegt veolia dat deze kaartjes maar geldig zijn tot eind juni, 2009.

mag dit zomaar?

groeten,

drevil