Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gandhie
gandhie - 21-04-2009 10:09:04
Geldzaken & Recht

Wet voetgangers

mijn vraag is, dat mijn dochter tijdens oversteken van zebrapad werd door politieauto zijn doorgang geblokkerd. omdat halverwege het voetgangers licht op rood werd. hierop is zei aangesproken door de agent dat zei moet doorlopen naar de overkant. tweede deel van de weg werd door de politie geblokkeerd en mijn dochter moest verder door rood licht naar de overkant lopen. overkant wordt gezegd dat je een boete krijg geef mij je id en hierop vraag mijn dochter van op welke artikel krijg ik het boete voordat ik mijn id overhandig. zover dat ik weer moet een agent je rechten eerst voorlezen opgrond van welk artikel je wordt aangehouden of boete krijg. mag je dan hiervoor meegenomen worden naar het bureau alleen om de boete uit te schrijven alleen dat je het vraag. mag je op het bureau als misdadiger behandeld worden. staat voor roodlicht oversteken een artikel.


ik denk dat hier alleen kwestie van macht misbruik is en leugens wordt verteld, als je als ouders vragen steld en leugens wordt verteld. is het verstandig om een aangifte te doen wegens macht misbruik, onrechtmachhtig aanhouding en nog discriminatie. deze omdat nog meer is afgespeeld op het bureau.


hoop op goede antwoord waarmee ik wat kan.


een bezorgde vader.