Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eefie
eefie - 30-04-2009 21:08:27
Huishouden & Energie

gebroken bekkenhelft van de poes

hallo allemaal,


eerst een lang verhaal....


10 april jl. is onze poes 's avonds weggebleven. iets wat ze anders nooit doet. na 12 dagen zoeken, amivedi, asiel  en pamfletten ophangen kwam ze uiteindelijk, midden in de nacht en sterk vermagerd, uit zichzelf thuis. ze kwam door de achterdeur, wat betekent dat ze 2 schuttingen over moest klimmen. een hele prestatie, bleek later. we waren natuurlijk vreselijk blij dat ze weer thuis was.


bij het binnenkomen viel meteen op dat ze haar linker achterpoot niet gebruikte. de volgende dag zijn we naar de dierenarts gegaan. die heeft een röntgenfoto gemaakt en daarop bleek dat ze haar linkerbekkenhelft en het heiligbeen gebroken had.  waarschijnlijk had ze dat die eerste avond al opgelopen.


volgens de dierenarts zou dat uit zichzelf moeten genezen.  een operatie kon ook, maar zou geen garantie geven tot een betere genezing en er bleef een risico voor complicaties. wel heeft hij pijnstillers voorgeschreven.


we zijn nu  8 dagen verder, maar ze gebruikt nog steeds die poot niet.  ik krijg steeds meer het idee dat de poot verlamd is. ze reageert  bijv. niet als ik er een beetje in knijp. soms zet ze hem neer, maar dan met de bovenkant van het voetje op de grond.   


hoort dit bij deze breuken?                                                     mocht het toch een verlamming zijn is een amputatie dan een optie?


binnenkort ga ik wel weer naar de dierenarts,                              maar ik zou graag wat informatie vooraf krijgen van mensen          die ervaring hiermee hebben...


alvast bedankt....