Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pa
pa0fmy - 22-06-2009 21:27:32
Huishouden & Energie

Wie voert asbest af na montage kunststof kozijnen

ik heb door de fa belisol nieuwe kozijnen laten plaatsen. bij de sloop van het oude materiaal kwamen ook een paar asbestplaten vrij. die wilden de monteurs niet meenemen. in de offerte en contract waarvoor koper en verkoper getekend hebben komt de zin voor "afvoer van het restmateriaal". er staat geen clausule in over asbest. is men nu toch verplicht dit als nog af te voeren of moet ik daar zelf voor (laten) zorgen.


net als bij de eerste magnetronovens stond er niet in de handleiding dat het toestel  ongeschikt is om er je natgeworden hondje in te drogen. volgens mij moet in het contract dan ook iets vermeld staan over het niet afvoeren van asbesthoudend materiaal.


frans.