Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

be
bel_1 - 22-08-2009 14:27:30
Computers & Telefonie

Installatieprobleem

beste edrick3,


 


hartelijk dank voor uw reactie.


1. update uitschakelen lukt niet. (niet meer herinneren vind ik niet) het icoontje verschijnt telkens weer op de taakbalk. er zitten soms ook beveiligingsupdates bij dus ik wou dat maar laten rusten.


systeemherstel gaat niet meer naar de maand juli, toen het probleem begon.


 


2. schijfdefragm. gaf geen foutmelding maar vertoonde geen tekst meer op de knoppen.  behalve dit probleem kreeg ik daarna meerdere problemen, zoals met systeemherstel en word, en sinds deze week ontvang ik geen nieuwsbrieven meer van mijn krant. de krant zegt die wel te sturen. dat maakt dat ik die niet te installeren update begin te verdenken. ik blijf voortdurend  zoeken en uitproberen in de hoop de pc het probleem te ontfutselen, zoals in netwerk diagnostic, in downloads, enz. ik bespaar u verdere details. helaas, ik kan het probleem voorlopig niet verhelpen.


 


ik hou mij graag aanbevolen voor een nieuwe ingeving.


 


vriendelijke groeten, bel