Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 28-08-2009 18:33:58
Computers & Telefonie

telfort mobiel prepay

hallo allemaal,


telfort maakt het wel heel bont door ineens per 20 juli de tarieven en voorwaarden te veranderen,voortaan moet je 2 keer per jaar opwaarderen om je beltegoed geldig te houden anders vervalt na 9 maanden je beltegoed en nr en als je na 6 mnd niet opwaardeerd dan wordt je beltegoed voor 90 dgn bevroren zodat je niet meer kunt bellen smsen of internetten,je wordt gewoon gedwongen om op te waarderen ook al heb je nog genoeg beltegoed,dit noem in onbeschoft en zakkenvullers gedrag.


ik ben pas overgestapt naar simyo mobiel en er valt een pak van mijn hart eindelijk ben ik af van deze criminelen,want simyo begrijpt wat klantvriendelijkheid en service inhoud met redelijke tarieven en onbeperkt houdbaarheid van je beltegoed bij 1 actief gebruik per halfjaar van je aansluiting,dat is pas klantvriendelijk en bellen voor een vast tarief van €0,10 p/m naar vast en mobiel met een starttarief van €0,10 maar je belt dan wel direct per seconde.


voortaan bel je voor een vast bedrag van €0,35 p/m bihj telfort ook naar de voicemail het piek en dal tarief is afgeschaft,evenals bonus sms.


in de plaats van bonus sms hebben ze nu 40% gratis beltegoed als je opwaardeert,maar nu komt het dit extra gratis beltegoed is maar 2 weken geldig terwijl de bonus smsjes 30 dgn geldig bleven en dit is wederom pure geldklopperij en volksverlakkerijdit is echt een giller en als je de klantenservice wilt bellen dan moet je een duur 0900 nr bellen van€0,30 p/m en vanaf mobiel betaal je ook nog eens een hoog vast tarief per minuut,wat al gauw neerkomt op €1,50 per minuut


vriendelijke groetjes,