Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-10-2009 20:44:21
Vrije tijd & Tuin

info over rang1tickets.

wie heeft er nog meer slechte ervaringen gooi maar op wij zijn vast niet de enige.


wat ons over kwam. mijn vrouw bestelde via internet tickets voor k3. na google kwam rang1tickets bovenaan, derhalve bezocht ze deze site om kaarten te bestellen. site zag er goed en duidelijk uit. dus ze bestelde 3 tickets voor k3 1e rang voor 55 euro stuk, totaal rekening bedroeg 186 euro met reservering erbij. wij onze kleine meid blij gemaakt en verteld dat we konden dansen bij k3, we hadden het geld er wel voorover om vooraan te staan. echter we kregen de kaarten binnen en wat bleek ze waren afkomstig van seetickets en bedroegen 25 euro stuk!!!! 


na onderzoek en doorspitten van de site van rang1tickets bleek dat zij allerlei voorwaarden opstellen om zelf niet aansprakelijk te zijn, men verkoopt immers gewoon door en zijn niet verantwoordelijk. dit soort bedrijven verkoopt door met kaarten die zij zelf inkopen op naam en strijken maximale winst op.


 


daar aangekomen zaten we inderdaad 1e rang, maar dan op de tribune achterin de zaal, te samen met nog 4 andere stellen die ook bij rang1tickets hadden besteld. na enige teleurstelling naar huis gegaan. en door rechtsgevoel gevoed een mail gestuurd naar rang1tickets voor tekst en uitleg, want men had de indruk gegeven voor 1e rang tickets. hetgeen niet 1e rang was, derhalve volgens mij misleidend. echter de voorwaarden die zij stellen dekken hen volledig of toch niet?


enfin ik zal hun antwoord hier posten, tot die tijd zou ik zeker niets bij hen bestellen of bij seetickets.


u hoort nog.