Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
kaketoe - 26-10-2009 09:07:46
Geldzaken & Recht

DSB en vermogensbelasting zwevende renteloze geld

Hallo

kan iemand mij antwoord geven op de volgende vragen.

nu dsb failliet is en de mensen tot 100 duizend euro hun geld ooit wel terug krijgen maar renteloos en zonder vergoeding, kun je dan ook niet onder de vermogensbelasting uitkomen.
ik bedoel je mist rente, op vermogen en rendement is min of meer de vermogensbelasting gebasseerd. als je 0,0 krijgt plus je geld niet hebt verwacht de staat dan nog steeds dat je 1,2% betaald?????
als ze dit geld 2 maanden niet uitkeren en vlak voor het nieuwe jaar uitkeren dan kunnen we het niet opgeven als schuld of wat dan ook en kunnen we weer gewoon betalen???
weet iemand hoe dit zit en hoe je onder die vermogensbelasting eventueel uit kan komen in zo een situatie??

op de site van dnb staat dat wanneer je je saldo van je dsb rekening niet kent, dit door technische redenen volgens de dsb niet op te vragen was. maar in d eloop van de week van 19 oktober zou dit naar verwachting opgelost zijn. deze week is inmiddels voorbij. is het gemaakt en hoe zouden we dat saldo op moeten vragen????