Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vladja
vladja - 02-11-2009 19:17:34
Vakantie & Reizen

nieuwe kasse site

Beoordeling nieuwe site vraag en antwoord, met als laatste een vraag.

lay-out is een persoonlijke smaak.

recente vragen.
nieuwe, nog onbeantwoorde, vragen werden vaak ondergesneeuwd door de meldingen van de titels van vragen waarop antwoord/reactie gegeven werd. nu schuiven ze alleen op naar beneden bij een nieuwe vraag. goede verbetering.
bij het aanklikken van “recente vragen” komen er vragen op het scherm, die echt recent gesteld zijn en nog niet in het overzicht zijn opgenomen. oh daar verschijnen de 10 stuks ineens sommige al met een antwoord. waarom zit hier zo’n vertraging in?

meer recente vragen.
die naamgeving roept bij mij de verwachting op dat ik een overzicht krijg van de titels van de gestelde vragen, die uit de rij recente vragen zijn “gevallen”. wat krijg ik: de tekst van de meest recente vragen onder elkaar. als ik die tekst wil, dan klik ik de vraag wel aan in het kader van recente vragen. je moet dan eindeloos niet alleen de titels, maar ook de teksten voorbij “lopen” om naar die vragen te gaan, die je interesse hebben.
je moet wel heel fanatiek zijn of niets anders te doen te hebben om je door die brij heen te worstelen. dus laat maar zitten. die krijgen geen antwoord meer. en dat was toch de essentie van deze rubriek ??
voorgestelde verbetering: lijst van titels van niet meer vermelde vragen in recente vragen. dus gewoon het overzicht zoals in de vorige site opgenomen. ter keuze, en dat is arbitrair, hoever wil je teruggaan, 2, 5 of meer dagen. liefst eigenlijk ook met een datum waarop de laatste reactie gegeven is.

toevoegen een rubriek waarin de titels van de vragen staan (behalve genoemd in recente vragen) waarop dat moment antwoord gegeven wordt, dus actueel “bezig” is.

rubrieken : expert top 5, expert beste nieuwkomer, expert van de week.
niet relevante egotripperij. kan verplaatst worden naar de linker kolom om aan te klikken voor wie dat wil weten. waarom bij “meer experts” steeds teruggekoppeld wordt naar het eigen score overzicht is mij een raadsel.

algemeen
bij bijna heel veel mogelijkheden “meer” is een tussenstap/lijst wenselijk. namelijk die met titels, zonder dat de gehele vraag vermeld wordt. je kan dan aan de titel kijken of het is wat je zoekt, zonder je door een berg vragen met antwoorden heen te moeten worstelen, als je daar al de moed en het geduld voor op kan brengen.
dat geldt o.a. voor mijn vragen, bij de rubrieken bijv. auto en vervoer, subrubriek automerken, etc. en degene, die ik hier boven al genoemd heb.
bij de rubrieken is de keuze tussen: datum / beantwoord / onbeantwoord mogelijk als je de brij van vragen met antwoorden op het scherm hebt staan. wat is het nut hiervan?

mijn antwoorden
hier had ik graag een plaatje toegevoegd van iemand, die van z’n stoel valt van het lachen. sorry ik word sarcastisch.
hier staan de gegeven antwoorden vermeld, niets meer en niets minder (dat kan ook niet). er staat niet bij op welke vraag dit antwoord gegeven is, en ik heb geen mogelijkheid kunnen ontdekken hoe ik dat erbij vermeld kan krijgen. dus gewoon een kaal antwoord. nou, daar heb je wat aan !!!!!!!!!!!!!!! dit moet aangepast worden en vergeet niet de tussenstap van titellijst !!!!

zoeken in de rubriek vraag en antwoord
er was een vraag op de vernieuwde site gesteld over fair-well. daar was in het verleden ook al eens overgeschreven, dus vul ik dat in bij zoeken. het resultaat is een aantal links, ook naar vroegere vragen. als die aanklikt krijg je dit:

de pagina die u heeft opgevraagd kan niet meer worden gevonden.
sinds de nieuwe site van kassa hebben alle pagina's een nieuwe plek en link gekregen.

ook de pagina waar u naartoe wilde.

u kunt zoeken naar de pagina of gaan naar de homepage van de site.

terug naar de homepage is terug naar af (en u ontvangt geen fl. 200,--, flauwe grap geef ik toe) of naar zoeken. dan kun je zoeken verfijnen. dus klik je op vraag en antwoord en vul weer fair-well in. bingo weer hetzelfde scherm met de mededeling dat de pagina kan niet meer gevonden worden.

de hele voorgeschiedenis is onbereikbaar.

puntensysteem
beloond worden voor het geven van een antwoord, wat dat ook is, afschaffen.
beloond worden voor inloggen. waar is dat goed voor ?
beloond worden voor het geven van een duim op ? waarom ?
beoordeling uitspreken voor een antwoord met duim op of duim neer, wel een goed idee, maar zonder punten dus.
wat zijn de criteria om de expert van de week worden ? het aantal punten dat je scoort ? of de hoeveelheid duimpjes op ?

vladja