Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
hansvdl_1 - 11-11-2009 12:06:52
Elektronica & TV

ITHO wasemkap

Wij hebben sinds een 6-tal jaren een itho wasemkap hr2060 die ons destijds als de 'top' op dit gebied werd verkocht. afgezien van de erg hoge prijs heeft de kap niet gebracht wat ervan verwacht mag worden nl. het afzuigen van etensluchtjes. dit echter terzijde.
we ontdekten dat uit de in de kap aangebrachte 2 r.v.s. filterelementen deeltjes begonnen te vallen. we ontdekten ze eerst op de gaskookplaat maar deze kunnen zonder meer ook in de gebruikte kookpannen met eten gevallen zijn. reiniging van de filterelementen werd overeenkomstig voorschrift uitgevoerd : in de afwasmachine en nadien laten uitlekken. itho reageert zeer laconiek op ons verhaal en zegt dat de elementen vervangen dienen te worden.
over het uitvallen van scherpe metalen stukjes maakt men zich helemaal niet druk, dit is waarschijnlijk het normale risico als je een itho wasemkap koopt!