Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lelyonnais
lelyonnais - 10-12-2009 18:28:46
Geldzaken & Recht

hebben we nog de politie nodig of niet?

Ik begeef mij in het straatje van read (pedro) maar ik vraag me af wat we hier in nederland mee bezig zijn!
de politie ruk niet meer uit voor blikschade aan auto, moet iedereen zelfs oplossen voor zover het gaat!
vanavond ging mijn neef naar de politie aangifte doen over het verdwenen van zijn afvalcontainer. moet het gebeuren van de gemeente, anders bekomt hij geen nieuwe!. we zijn donderdag en de eerste mogelijke afspraak in volgende week maandag om 17.00 uur na zijn werk!
een afval container?..en dan zo'n heisa? de jeugd kan het gebruiken voor vuurwerk, knal geweldig in zoiets, of een of andere gek kan het gebruiken voor illegale afval!
volgens de gemeente woordvoerder, komen die containers enkele dagen na het verdwijnen weer boven water!... ik heb de straten afgezocht in en rond zijn huis van 1 km en heb het dus niet gezien. zou het kwajongenstreek zijn was er dan ergens te vinden dacht ik.
de afspraak met de politie is dus gemaakt, en nu is blijven hopen dat er geen onwettige dingen gebeuren in de tussentijd!

van de politie moet je tegenwoordig niet teveel op te wachten!

m.v.g. robert