Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hrdwerrorman
hrdwerrorman - 09-03-2010 01:34:43
Auto & Vervoer

Gezocht: type ERIBA CAMPER met hefdak

Beste experts,

ik zoek een eriba camper met hefdak. dat is de grootste eriba caravan opbouw (met hefdak over het hele woon-, vast bed slaap-, en sanitair gedeelte) welke op een fiat ducato onderstel is gebouwd. het bijzondere hiervan is dat de camper een geringe hoogte heeft. iets van 2,45 mtr en 6,5mtr lang. die kan in mijn eigen garage aan het huis gestald worden. heeft een inrij hoogte van 2,50 mtr, 7,50 mtr lang en het smalste deel is 3,80 mtr.

in de 90-er jaren heb ik zo ééntje gezien bij camperland in bergschenhoek. eigen import uit frankrijk waar de eriba fabriek staat of stond. want nederland had geen importeur. intussen is eriba opgegaan in het hymer conglomeraat. of ze nog gemaakt worden weet ik niet en de (toenmalige) typenaam ken ik ook niet.
deze vraag heb ik een aantal weken geleden geplaatst op een eriba forum. tot heden geen reactie.
met de typenaam zou ik gericht naar zo'n camper kunnen zoeken op internet. met eriba camper alleen kom ik in google niet verder.

wie helpt mij? al was het alleen aan de typenaam....

hardware error man.