Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

es
essie02 - 20-03-2010 18:55:43
Computers & Telefonie

Teveel nummers op cd met branden

Om cd's te branden gebruik ik cd burner xp pro 3. het afgelopen jaar geen problemen mee gehad (audio cd en data cd gebrand). sinds een week is 't programma een beetje overstuur...

als ik een "gewone" cd brand met bijv. 12 nummers, wordt ook het proces weergegeven tot track 12 klaar is. doe ik dan de gebrande cd weer in de computer om te testen of-ie goed is, dan staan er ineens 21 nummers op! wel van diezelfde cd... hij voegt er gewoon een paar aan toe..
en als ik een data cd brand, klopt de nummering niet... halverwege een nummer heel even een pauze en dan geeft-ie het volgende nummer aan (terwijl dat niet zo is). bovendien lopen de titels van een hele andere cd mee! (die ik op dat moment helemaal niet gebrand heb...).

heeft iemand een idee hoe dit kan komen en wat ik eraan kan doen?
ben verder een leek met branden... dit was heel simpel (tot nog toe) en leuk om te doen... maar nu het programma kuren heeft weet ik 't niet meer.....

bedankt vast voor de reacties!