Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

birdies
birdies - 11-06-2010 17:44:30
Geldzaken & Recht

Mijn adres misbruikt door onbekende. Hoe te handelen?

Ontving zojuist een schrijven v.h. arrondissementsparket gericht aan een mij onbekend persoon, maar wel op het goede adres. had hem mss beter niet kunnen openen, maar wilde weten wat mij evt. boven het hoofd hangt. in de brief staat vermeld dat er een strafrechterlijk onderzoek is uitgevoerd (het vorderen van opgeslagen of vastgelegde gegevens).

had van een uitzendbureau al vaker jaaropgaven ontvangen voor deze onbekende, geretourneerd met geadresseerde onbekend. dat hielp niet: toen een telefoontje naar ub gepleegd, hielp ook niet. uiteindelijk gedreigd met inschakelen van de belastingdienst, aangezien bij dit ub dan blijkbaar illegalen in dienst zijn. sinds dat dreigement geen jaaropgaven meer ontvangen voor dit figuur.

mijn vraag: hoe kan ik nu het beste handelen, want zit niet te wachten op het van mijn bed gelicht worden door de politie. ik kan hem natuurlijk weer dichtplakken met 'geadresseerde onbekend' of kan ik beter een brief sturen met bijgesloten een kopie uit het gba.