Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tilburgia
tilburgia - 23-06-2010 13:21:24
Voeding & Gezondheid

Kosten zorgverzekering

En andere problemen omtrant de zorgverzekeraars.

wat mij het meeste stoort aan de verplichte bijdragen aan dit "gebeuren" is de manier van afrekenen. als je je 160 euro eigen bijdragen vol heb krijg je een rekening en "bam" het wordt afgeschreven.
i.p.v. maandelijks de bijdrage van de premie met 1/12 deel te verhogen, nee het bedrag wordt gewoon afgeboekt. en als je bijstand- ww- wao- aow of wat danook voor uitkering hebt kom je al snel in de problemen. en dat de zorg duurder wordt, is volgens mij een leugentje om bestwil als je de "vergoedingen" die de heren verzekeraars maandelijk op hun bankrekening krijgen bijgeschreven. en daarbij klopt er van het hele ziekenfonds-gebeuren niets. de veroorzaker betaald, is toch de slogan. nou laat dan bijv. iemand die met zijn zatte kop achter het stuur kruipt en er een paar het ziekenhuis "bevordert" of welk ander delict "uitvreet" waaraan ziekenhuiskosten zijn verbonden, voor deze kosten opdraaien en niet de algemeenheid. het zelfde zou moeten gelden bij alle "risikofactoren".