Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

koekeloer
koekeloer - 28-06-2010 13:50:38
Vakantie & Reizen

vervroeging vlucht

Afgelopen vrijdag zou ik met corendon om 19:20 vanuit bodrum naar nederland vliegen. op donderdag kreeg ik om 11 uur (turkse tijd) een email van corendon dat wegens het samenvoegen van 2 vluchten, omdat er te weining passagiers waren, ik nu zou vertrekken om 9:30 (turkse tijd). volgens corendon zijn vluchttijden altijd onder voorbehoud. mijn vertrektijd werd dus korter dan 24 uur na de aankondiging bekendgemaakt, plus dat ik een hele dag van mijn 5 daagse vakantie misliep. de enige reden was geldelijk gewin voor corendon. ik weet dat er regels zijn voor vertraging en compensatie. is hier ook een regel voor (binnen 24 uur voor vertrek aanpassing) ? wat kan ik doen? corendon heeft wat ze zelf zeggen part-time klantenservice en minimaal 6 weken reaktietijd.

van de laatste 4 vluchten is dit nu al de 3e die op het laatst een aangepaste (altijd nadelig voor mij) vertrektijd kreeg