Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

justforfun
justforfun - 16-09-2010 13:52:06
Geldzaken & Recht

bankgiroloterij

Hallo
ik ben al jaren lid van de bankgiroloterij ...nu hadden ze onlangs een aanbieding dat als je extra loten kocht je gegarandeerd prijs zou hebben en dat meteen op je rekening kreeg bijgeschreven .
in de brief die ik kreeg stond dat prijzen tot 1 miljoen konden gaan , op de site echter zijn ze al voorzichtiger en krijg je dit te zietn
er staat gegarandeerd € 10,-, € 25,-, € 50,-,
€ 250,- of € 1.000,- op uw card!
maar , nu komt mijn probleem .,
je maakt een extra lot aan , vult alles netjes in , wil dat lot dan bevestigen en je prijs zien en dan hangt de site volledig vast.
ik probeerde dat enkele keren en heb toen toch maar gebeld met de bankgiroloterij en eens gevraagd of ik nu een lot geactiveerd had of geen enkel .
zij zeiden dat als ik geen bevestiging had gekregen in mail , er geen lot geactiveerd was en ze dat dan wel via de telefoon konden regelen ...dat deed ik dus ...ik vroeg naar de prijs die ik had maar die konden ze me niet vertellen want ook bij hun hing de site vast ? hoe kunnen ze dan mijn lot activeren vraag ik me af?
en hoezo kunnen ze wel het geld voor dat lot van mijn bankrekening afhalen maar de prijs die ik zou hebben gewonnen niet sturen ? erg logisch klinkt me dit toch niet:s
vandaar dat ik eens bij jullie aan de bel trek of er meerdere hier last/problemen mee hebben?
alvast mijn dank en vriendelijke groet
[edit redactie]