Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

nb
nbw - 01-10-2010 01:53:15
Voeding & Gezondheid

ranking de ziekenhuizen

Blijkbaar is niet ieder mens gelijk. vroeger was dat veel duidelijker zichtbaar. je kon toen, had je het beter, gewoon de klasse kiezen terwijl de rest met 12 man op zaal lagen en deelde je de ellende gewoon met elkaar en het personeel. nu is het zo dat zorgverzekeraars keurmerken gaan geven op grond van cijfers enof statistieken en gaat bepalen waar we straks de beste zorg kunnen krijgen. en zorgverzekeraars zijn commerciele bedrijven die zich dood lachen om de balkenende-norm. het is onaanvaardbaar verkeerd dat cz als commerciele verzekeraar criteria gaat bepalen.even verder denkend kan het straks zomaar zijn dat een bekwame chirurg met cijfer 6 op zijn diploma niet meer mag opereren.

toen claus ziek werd stond geheel ziekenhuis klaar hem zo goed mogelijk te helpen. ineens geen weekenddiensten of wachtlijsten meer.alle specialisten stonden die man bij in zijn strijd niet dood te gaan. en over kosten werd nooit gesproken. cz wenst dit klassesysteem te handhaven in commerciele vorm.

en cz is keihard in het afwijzen als kind van jan oetlul een niet erkende behandeling te laten ondergaan in een buitenland omdat de burocratie dit niet mogelijk maakt.