Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

natascha_4810687
natascha_4810687 - 22-10-2010 13:11:17
Computers & Telefonie

Netwerk onbekend - Windows7

Als ik mijn pc opstart, start hij 9 van de 10 keer het internet niet mee op. dit is sinds ik windows7 erop heb staan, bij xp nooit last van gehad.
dan klik ik links van het klokje op dat driehoekje, dan op het witte icoontje (pc met dingetje), dan op 'netwerkcentrum openen'. in het netwerkcentrum klik ik dan op 'adapterinstellingen wijzigen' en dan krijg ik dus dat pc icoontje van lan-verbinding waaronder 'netwerk onbekend, netwerk' staat vermeld. klik ik met de rechtermuisknop op en kies dan voor 'uitschakelen', even wachten en dan nog een keer rechtermuisknop 'inschakelen', nog even wachten en dan heb ik internet.

na het installeren van windows7 had ik meteen internet dus niks aan gedaan. vriend van me heeft later wat aangepast aan de instellingen vanwege bovenstaande (geen idee wat) maar daarmee was het probleem nog niet opgelost. zou wel handig zijn als ik gewoon meteen internet heb en niet eerst die handelingen hoef te doen...

iemand bekend waar dit aan zou kunnen liggen?