Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

au
autohandel - 29-10-2010 22:50:32
Geldzaken & Recht

rattenbestrijding

We hebben ratten in de schuur.nou bestrijden we ze zelf al met wisselend succes maar echt kwijt worden we ze niet.
als we de gemeente bellen(voor onze gemeente ten boer komt gemeente groningen langs) komt 1 persoon langs,dat is dan de"rattenbestrijder",geeft 3 blokjes gif geeft nog enig advies waar het te plaatsen/op te hangen en verdwijnt dan weer.hij komt niet weer........... en de ratten aten er niet eens van.en hoe moet ik nu verder uitvinden hoe het moet??de voorrijkosten zijn iets van € 55,-- .het lijkt mij ook niet goed voor onze buurt want ze gaan zich natuurlijk uitbreiden en zelf komen we er steeds meer mee te zitten,het is nog maar het begin van de winter.
mijn vraag is:moet de gemeente niet meer doen?(het gaat om een privewoning en in de schuur zitten kippen en duiven).voor mij persoonlijk is het nog es extra moeilijk omdat mijn man in augustus is overleden...............
met vriendelijke groet,t.van zwol