au
door autohandel Oct 29, 2010 om 22:50
Geldzaken & recht

Rattenbestrijding

We hebben ratten in de schuur.Nou bestrijden we ze zelf al met wisselend succes maar echt kwijt worden we ze niet.
Als we de gemeente bellen(voor onze gemeente Ten Boer komt gemeente Groningen langs) komt 1 persoon langs,dat is dan de"rattenbestrijder",geeft 3 blokjes gif geeft nog enig advies waar het te plaatsen/op te hangen en verdwijnt dan weer.Hij komt niet weer........... en de ratten aten er niet eens van.En hoe moet ik nu verder uitvinden hoe het moet??De voorrijkosten zijn iets van € 55,-- .Het lijkt mij ook niet goed voor onze buurt want ze gaan zich natuurlijk uitbreiden en zelf komen we er steeds meer mee te zitten,het is nog maar het begin van de winter.
Mijn vraag is:Moet de gemeente niet meer doen?(Het gaat om een privewoning en in de schuur zitten kippen en duiven).Voor mij persoonlijk is het nog es extra moeilijk omdat mijn man in augustus is overleden...............
Met vriendelijke groet,T.van Zwol

503 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

marcel75
door marcel75 - Oct 30, 2010 om 10:51
5124 Antwoorden / 4 Vragen
0

Uiteraard is het vervelend dat uw man afgelopen augustus overleden is. Maar dat maakt de kwestie er niet anders op. De gemeente stuurt wel de bestrijdingsdienst langs en die verstrekt dus blijkbaar rattengif. Wat zou u graag zien dat de gemeente nog meer zou doen?

Om een rattenprobleem echt op te kunnen lossen, is het beter om naar de bron te kijken. En zelf geeft u al aan dat de ratten in een schuur zitten waar kippen en duiven zitten. Ik neem aan dat daar ook voer en stro opgeslagen ligt? Daar komen ratten en muizen maar al te graag op af natuurlijk. En het is nog lekker warm ook. Een nieuwe stenen schuur wil nog wel eens helpen of, hoe ingrijipen ook, de kippen en duiven wegdoen. Kans is groot dat de ratten dan ook snel weg zijn.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Do
Doraf - May 17, 2024 om 04:33
Vakantie & reizen

Wunderland Kalkar onterechte kostem

Mogen personeelskosten  zo worden doorberekend ? Lees meer

Mikske10
Mikske10 - May 15, 2024 om 16:07
Winkels & webshops

Webwinkel

Ik heb dinsdag 7 mei 2024 een tafellamp besteld.
Ik heb een bevestigingsmail van Bol.Com ontvangen.
De lamp zou de dag erna, maar uiterlijk 10 mei bezorgd worden.

Nu blijkt na diverse keren bellen met Bol.com., dat er iets fout is gegaan bij het verzenden. 
Bol.com belde mij hierover terug en ze konden niks anders dan mijn bestelling annuleren en dan zou ik de lamp g ... Lees meer

JTA
JTA - May 14, 2024 om 12:22
Huishouden & energie

Servicecontract voor warmtepompverwarming kost E 481 pj ???

Waarom is een servicecontract voor een warmtepompverwarming van een appartement zo veel duurder dan dat ik ooit voor een cv-verwarming servicecontract  heb betaald? 
Offerte gekrgen voor een 1 jaar jong nieuw opgeleverd appartement, kosten E 481,00 per jaar !!

Voor cv ketel betaalde ik ca. E 8,00 per maand... ( E 96,00 per jaar)
Is dit een nieuwe melkoe voor installatiebedri ... Lees meer