Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Br
Brolga - 29-10-2010 22:53:24
Elektronica & TV

digitale tv en guide plus

Toen alles nog analoog ontvangst was zat mijn dvd recorder als volgt aangesloten op mijn decoder: een scardkabel van dvd naar decoder, een scardkabel van dvd naar de tv, de antenne zit in de decoder en een mannetje-vrouwtje kabel van de dvd naar de ingang voor de kabel in de tv. alles werkte goed en ik ontving op mijn dvd ook guide plus (dit is een soort tv gids waarmee je in kan stellen om op te nemen. maar sinds caiway digitaal gegaan is ontvang ik geen guide plus meer en heb ook geen beeld meer via de dvd. de digitale ontvangst op tv werkt prima. ik heb op advies van caiway een extra decoder (die je ook voor de tv in de slaapkamer kan gebruiken) aangesloten op de dvd, maar dat hielp niet. heeft iemand enig idee hoe ik dit probleem op kan lossen. ik vind het zonde om een apparaat van 400 euro aan te schaffen, terwijl ik een dvd recorder heb staan. of kan een dvd recorder alleen maar analoog ontvangen en kan ik hem dus wegdoen? alvast bedankt voor uw reactie. groet marijke.
ik heb op bovenstaande verhaal antwoord gekregen van genius (waarvoor bedankt) ik kan bij caiway of een andere provider een decoder kopen waarbij ik zelfs twee programma's tegelijk op kan nemen en een derde kijken. maar je kan hiermee geen films branden, want dat is juist wat ik wil. als ik een film mooi vind dat brand ik deze om later nog een keer te kijken. daarom zoek ik een manier om mjin eigen dvd recorder zo aan te sluiten dat ik toch films kan branden.