Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

justforfun
justforfun - 10-11-2010 16:05:21
Auto & Vervoer

schade door buren

Ik hoop dat iemand me raad kan geven want mijn geduld is langzaam ten einde en ik weet bij god niet waarheen voor hulp of raad .
n jaar of 10 geleden waaide het dak van de buren (na maandenlange waarschuwingen dat hij zij n dak moest vanstankeren maar meneer verzekerde ons dat dat goed vastzat)op het dak van onze keuken/achterkeuken
de ravage was enorm , politie en brandweer erbij om dat dak van het onze te krijgen en wat overbleef was een groot lek in onze achterkeuken ...
via verzekering is dat dak toen vernieuwd maar het bleef almaar water lekken als er een fikse regenbui kwam ...de dakdekker vertelde ons dat dit kwam doordat de buren hun schade niet opgeknapt hadden en zodoende bij iedere regenbui (en de wind uit een bepaalde richting)dat water bij ons binnenliep ..
we hebben de gemeente ingeschakeld(bouw en woningtoezicht) en die sommeerden onze buurman dat dak en de muur snel te repaeren , de buurman doet er echter niets aan want hij heeft er de tijd niet voor zegt hij :s
dit probleem loopt nu al 10 jaar met de nodige brieven en bezoekjes aan gemeente, buren en nog meerdere instanties ...niemand doet iets en wij zitten nog steeds met dat lek .
kan nou niemand onze buurman dwingen zijn eigen dak en muur op te knappen zodat wij eindelijk eens van dat lekkende probleem afzijn ?
iemand hier die dit leest en er meer van weet?
dan zou ik dat heel graag van je horen en alvast bedankt :)