Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mariegh
mariegh - 11-11-2010 20:38:58
Huishouden & Energie

colportage Eneco

Vanavond dacht ik dat er ondanks de storm toch nog kinderen voor sintmaarten aan de deur kwamen, maar het bleken 2 colporteurs van eneco te zijn. nu hangt er in de hal van onze afgesloten en met video bewaakte flat een bordje met verboden voor onbevoegden. je komt alleen binnen als iemand de deur voor je opent.
dus ik vroeg hoe ze binnen waren gekomen of wie ze binnen had gelaten, want veel van de oudere bewoners doen 's avonds de deur niet meer open omdat ze bang zijn. ik vermoed dat ze stiekum achter iemand aan naar binnen zijn gelopen.
ze beweerden dat ze een afspraak met iemand hadden, maar ze liepen gewoon de deuren af. en verder zeiden ze dat ze "op de openbare weg" waren en het recht hadden hun werk in de flat te doen.
nu heb ik als oudere zieke vrouw niet het postuur om ze deur uit te werken, maar kan ik ze de volgende keer dreigen dat ik de politie ga bellen omdat ze op priveterrein zijn?