Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
menneke - 15-11-2010 20:39:27
Huishouden & Energie

Vergoeding verhuurder aan huurder

Beste mensen,

door allerlei oorzaken zit ik sinds donderdag 12.11.2010 zonder cv en warm water. oorzaak: de mechanische afvoer van de cv is gekoppeld aan een collectief luchtverversingssysteem op het dak. door de harde wind is dit systeem uitgevallen en dan wordt automatisch de cv uitgeschakeld om het ontstaan van koolmonoxide te vermijden.

door miscommunicatie werd pas vrijdag j.l. duidelijk dat het probleem dus niet in de verwarming zat, maar in het mechanische systeem en hiervoor moest een elektricien aan te pas komen om dit eerst te maken. de fa. die daar over gaat, heeft pas vandaag de motor van het gesneefde afvoersysteem kunnen vervangen. n.b.: deze motor was 20 jaar oud!!!

dit alles heeft tot het volgende resultaat geleid: ik zit nog steeds in de kou. er is een verwarmingsmonteur langsgeweest, die nog nooit zo`n soort stopcontact had gezien: gewoon een glazen doosje! de cv doet het niet meer, omdat er kortsluiting is ontstaan in dat stopcontact.

ik heb mijn verhuurder - vesteda - vele malen gebeld en ik heb tevens twee klachten ingediend. op dit moment zit ik nog op de verwarmingsmonteur te wachten. in mijn laatste mail heb ik aangegeven dat ik bijstandsgerechtigd ben en dat ik vind dat ik recht heb op een tegemoetkoming voor de geleden schade van hun kant. ik heb hier aangegevenom mij een kwijtschelding van een maand huur te geven. de huur bedraagt e 538,-- (en nog wat) per maand! is dit redelijk of heeft iemand nog andere suggesties? ik hoor het graag!

met vriendelijke groet,
een ijskoude menneke