Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jm
jmd1983 - 03-12-2010 10:24:45
Geldzaken & Recht

Geld niet retour bij Mr Tegels in Rotterdam

Wij hebben vorige week bij mr tegels in rotterdam tegels gekocht. de vloertegels konden we meteen meenemen maar de wandtegels waren niet voorradig. er werd ons gegarandeerd dat de wandtegels deze week op woensdag geleverd zouden worden. wij hebben dit meerdere malen nagevraagd ivm onze verbouwing die snel door moet gaan.

afgelopen maandag werden wij gebeld met de mededeling dat de wandtegels pas in week 51 geleverd kunnen worden. de vraag aan ons was of we we toch wilden, een andere tegel wilden uitzoeken of ons geld terug. wij hebben gekozen om ons geld terug te vragen en te proberen de tegels elders te vinden.

ons werd verteld dat we langs moesten komen om het geld terug te krijgen. bij ons bezoek aan mr tegels op dinsdag van deze week kregen wij de mededeling dat het contante geld niet aanwezig was en dus niet retour kon worden gegeven. na een hoop over en weer gingen ze uiteindelijk akkoord met de afspraak dat wij het geld teruggestort willen hebben op onze bankrekening. wij hebben immers ook via pin betaald en willen het grote bedrag niet contant terug.

op mijn email van donderdagochtend met het verzoek dat het geld nog deze week teruggestort wordt kreeg ik geen reactie.

vandaag bel ik mr tegels en krijg ik in eerste instantie te horen dat we langs moeten komen als we ons geld terug willen zien. op mijn antwoord dat dit nergens voor nodig is aangezien ze het geld kunnen terugstorten krijgt het gesprek een behoorlijk agressieve toon. het verhaal verandert en nu krijg ik mijn geld volgens de baas bij mr tegels helemaal niet meer terug. de tegels kunnen immers in week 51 geleverd worden dus wij hebben geen recht op ons geld terug.

mijn antwoord is dat ik hier absoluut niet mee akkoord ga en nog contact op zal nemen.

wat zijn mijn rechten? en hoe nu verder?