Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sillycious
sillycious - 09-12-2010 19:46:48
Computers & Telefonie

Giftcard in plaats van geld terug.

Mijn zoon heeft me een ipod touch kado gegeven voor sinterklaas, 5 december. de ipod is 3 december aangeschaft bij dixons. ik heb de verpakking idd geopend, deze in het gratis bijgeleverde protectie case gedaan, even mee gespeeld maar het was mijn ding niet, dus alles weer zo goed als mogelijk terug verpakt en de volgende dag naar dixons gegaan in de verwachting het geld terug te krijgen.

tot mijn stomme verbazing constateerde de verkoopster een krasje van een mm op de hoogglanzende metalen achterkant, waarschijnlijk veroorzaakt door de case. ze wilde mij daardoor het geld niet teruggeven, maar een giftcard, twv 230 euro hetgeen ik na enige discussie heb aangenomen, eigenlijk stomverbaast en verbouwereerd.

vraag is: had ik dit mogen weigeren? en het geld terug mogen eisen? ik zit nu met een giftcard in mijn maag van maar liefst 230 euro waar ik niets mee kan want ik wil niets
van dixons.

kan ik alsnog vragen/eisen de giftcard in geld te verzilveren?
iemand die me kan raden? ik heb geen idee wat ik hiermee moet.

alvast bedankt voor ieder antwoord.

groet,
silly