Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ta
tar - 17-12-2010 14:48:51
Geldzaken & Recht

Waarom een 2de keer omroepbijdrage invoeren?

Waarom geeft kassa, nos-directeur jan de jong een podium om leugen te verspreiden?!

zie link:

http://kassa.vara.nl/actueel/consumentennieuws/artikel/nieuws/breng-kijk-en-luistergeld-terug/?ns_service=mail&ns_robot=partner-webpower&ns_mail_uid=133824&ns_mail_job=11397&ns_campaign=kassa%20consumenten&category=kassa&po_source=email&ns_source=email&ns_mchannel=nieuws_informatie&ns_linkname=kijkgeld%20nws&ns_webdir=kassa&thema=consument">2de keer invoering omroepbijdrage?!

afschaffing van de omroepbijdrage?!

tijdens de formatie-onderhandelingen voor het tweede paarse kabinet spraken pvda, vvd en d66 af dat er een onderzoek zou komen naar de afschaffing van de omroepbijdrage. de programma's van de publieke omroepen zouden voortaan betaald moeten worden uit de belastingopbrengsten. met ingang van 1 januari 2000 werd de omroepbijdrage inderdaad afgeschaft en worden de programma's van de publieke omroep uit de belastingopbrengsten betaald.
ter compensatie van deze afschaffing werd de eerste schijf van de inkomstenbelasting verhoogd met 1,1%-punt.

http://nl.wikipedia.org/wiki/kijk-_en_luistergeld">gescheidenis omroepbijdrage in nederland