Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

de motormuis
de motormuis - 07-01-2011 11:22:56
Computers & Telefonie

Waarschuwing virus ??

Beste mensen.
kreeg net een email binnen met waarschuwing tegen 2 soorten virus. een is een email met als titel osama bin laden captured of osama hanged. je mag deze mail niet openen want dan crashed je computer.andere email met titel invitation
deze mag je niet openen,je zou zelfs meteen je pc uit moeten zetten, want dit virus je de zero sector op je harde schijf vernietigen.zou ontdekt zijn (gisteren) door mcafee en er is geen reparatie mogelijk.het is het ergste virus aangekondigd door cnn, en microsoft omschrijft het als het meest destructieve virus ooit. je wordt gevraagd om dit door te sturen naar al je vrienden en bekenden. heeft iemand anders dit bericht ook ontvangen ??? of is het weer een hoax ???

groeten.