Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ti
timfelix - 05-04-2011 20:24:26
Geldzaken & Recht

Stimuleer de spaarzin van de jeug

Ik kreeg vandaag de nieuwsbrief van kassa in mijn inbox en daarin zag ik wel iets typisch "cda's". namelijk het artikel over dat het cda vindt dat de jeugd gestimuleerd moet worden in de spaarzin. dit is in principe een terecht punt, leer jeugd sparen, dat kan later van pas komen.

maar als we dan kijken hoe het uitgelegd wordt door het cda, komt het weer neer op een onzinverhaal. de banken zouden dan hogere rentes moeten gaan geven aan de jeugd, terwijl het al niet al te best gaat met onze banken. het cda is dus maar een beetje aan het brullen dat de mensen meer geld moeten krijgen, zonder met goede, concrete oplossingen aan te komen. want het geld moet vanuit de banken komen en de overheid mengt zich er niet in.

ik vraag me dan ook al een tijdje af, heeft u nog vertrouwen in het cda, aangezien het lijkt alsof ze maar een beetje aan het roepen zijn en zieltjes proberen te winnen, maar tot weinig concreets komen.