Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

börgemeister
börgemeister - 22-04-2011 22:23:17
Winkels & Webshops

JUMBO SUPERMARKTEN

Jumbo supermarkten organiseert momenteel tot en met 26 april 2011 een weekendje weg en win een landal verblijf, door het invullen van een actiecode. sowieso krijgt een deelnemer een kortingsvoucher van € 50,00.

dan volgt een e-mail bevestiging met een gedeelte van de tekst hieronder vermeld:
'bedankt voor uw deelname aan de landal greenparks win actie bij jumbo. we verloten onder alle deelnemers 250 gratis verblijven bij landal greenparks, hier maakt u ook kans op. u heeft in elk geval een tegoedbon voor 50 euro korting op een boeking bij landal greenparks gewonnen.

tegoedbon voor 50 euro korting op uw landal greenparks boeking
vermeld bij uw landal greenparks boeking de actiecode jum01l en u krijgt direct 50 euro korting!

tegoedbon voor 50 euro korting op uw landal greenparks boeking vermeld bij uw landal greenparks boeking de actiecode jum01l en u krijgt direct 50 euro korting! hierbij ontvangt u alvast uw tegoedbon voor € 50 korting op een verblijf bij landal greenparks, mede aangeboden door jumbo supermarkten.

wij hopen natuurlijk dat u een gratis verblijf wint. wanneer u het gratis verblijf niet mocht winnen, dan heeft u in elk geval deze korting gewonnen op uw verblijf bij landal greenparks.

landal greenparks:'


vandaag kreeg ik de zelfde actiecode 8711715804358 welke vorige week woensdag ook al op de kassabon stond. kon de actiecode zo overnemen. daarnaast nog een andere actiecode 8711715804402.

herkent u ook 'dubbele (meervoudige) niet-unieke actiecodes'?

ik ga nu al vanuit dat het geen weekendje weg word naar landal.

wie zullen dan één van de 250 gelukkigen zijn van het weekendjeweg naar landal? u!