Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

toon59
toon59 - 23-05-2011 13:11:05
Voeding & Gezondheid

van wie is MIJN man's medisch dossier ?

Mijn man is tijdelijk 2 maanden opgenomen geweest in de hamboskliniek te kerkrade. op hun verzoek heb ik het medisch dossier, ruim 70 of meer pagina's, meegekregen van onze huisarts. na 2 maanden wordt mijn man overgeplaatst naar st.magdalenahof te haelen en daar wordt gevraagd om zijn medisch dossier, dat ik drie dagen van te voren telefonisch heb opgevraagd, toen ik het dossier kwam halen (60km) kreeg ik slechts 10 pagina's in dezelfde kapotgescheurde enveloppe. hier heb ik geen genoegen mee genomen en dit mondeling en schriftelijk medegedeeld.
de hoofdzuster van afdeling 2 aan de lijn gehad, met de mededeling dat ik het dossier dan niet had moeten inleveren, want het was nu in het archief. wat nu ???