Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
kama - 29-05-2011 18:07:38
Computers & Telefonie

Glasvezel aanleggen

We hebben een brief gekregen van reggefiber dat ze vanaf juni bij ons in de wijk glasvezel gaan aanleggen. "graag sluiten we ook úw woning aan op de toekomst. zonder dat het u iets kost en zonder dat het u tot iets verplicht - het enige wat we van u vragen is uw toestemming.[...] reggefiber levert u alleen de aansluiting. wilt u ervan gebruikmaken dan kiest u een serviceprovider [..] pas zodra u daarvoor tekent, wordt uw glasvezelaansluiting geactiveerd "

nou hebben we op dit moment geen behoefte om op glasvezel over te gaan. maar wellicht is het wel handig om bij verkoop van het huis aangesloten te zijn.

mijn vraag is: zijn deze aanbiedingen werkelijk zonder verplichtingen of zitten er addertjes onder het gras? ik kan ze niet vinden, maar dat zegt niet alles. we hebben de afgelopen tijd al zo veel brieven over glasvezel gekregen van ook andere aanbieders.

wie heeft hier ervaring mee: dus alleen een aansluiting krijgen (ook in huis) maar geen abonnement nemen. blijft de oude kabel in gebruik, zodat we gewoon op adsl kunnen blijven en geen nieuwe provider hoeven?