Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

is
isaez - 03-06-2011 19:22:21
Vakantie & Reizen

wat zijn mijn rechten?

Beste mensen,

in februari ben ik op vakantie geweest in chili en op terugvlucht zou ik vliegen met tam (operated by lan chili) via sao paulo met klm naar a'dam. de vlucht santiago - sau paulo had veel vertraging en het werd duidelijk dat ik mijn connectie niet zou halen.
ik werd overgeboekt met een vlucht lan chili naar frankfurt en van daaruit zou ik met scandinavian airlines (ska) naar a'dam vliegen. in frankfurt aangekomen - met de nodige vertraging - bleek dat mijn ska vlucht naar stockholm vloog. er was niemand van lan aanwezig om mij te helpen en uiteindelijk heb ik maar zelf een ticket van lufthansa naar a'dam gekocht voor 454 euro! ik moest de volgende dag op mijn werk zijn en kon het me niet permitteren om 'even' naar stockholm te vliegen.
volgens mij heb ik recht op teruggave van dat geld. ik heb lan benelux benaderd en ze verwezen me door naar lan chili. daar hebben ze om alle informatie gevraagd maar nu is het weken later en ik hoor niets. ik doe ze ongeveer elke week mailen maar krijg geen antwoord. hoe kan ik dit het beste aanpakken?
bij voorbaat dank.
mvg,

ivan