Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gu
gulpilil - 09-06-2011 15:49:45
Elektronica & TV

Mikro electro

Onlangs een samsung ue32d6300 bij mikro electro gekocht.
het geluid viel tegen en ik dacht: dan sluit ik mijn boxen erop aan. kan niet rechtstreeks, dus ik naar mikro electro. volgens hun kunnen er alleen boxen op samen met een home cinema set.
maar dan heb ik 4 boxen en een subwoofer en dat wil ik juist niet. ik heb al boxen en een dvd-speler. dus vroeg ik of het anders kon. was niet mogelijk volgens de verkoper. mijn boxen zijn oud en voldoen niet meer om ergens op aangesloten te worden. dit was niet mogelijk. zelfs op een receiver kon het niet.
ok, ben toen weggegaan, maar ik zat met een hoop onvrede. ik ga geen goede spullen wegdoen. ben toen naar echo audio gegaan. bleek voor hen geen probleem te zijn. een receiver en een da adapter ertussen en het probleem is opgelost. zouden de verkopers van micro electro toch ook moeten weten. te weinig kennis? of toch maar proberen zoveel mogelijk te verkopen?