Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
gerda2011 - 04-07-2011 13:02:45
Vrije tijd & Tuin

Last van klimop planten buren

Wij hebben jaren geleden een schutting geplaatst op ons erf en wij hebben die schutting zelf betaald. onze buren hebben aanhun kant klimop planten tegen de schutting aangezet.

gevolg:

-alles groeit razendsnel door en over onze schutting heen, 2x in de week kan ik alles weg halen
-h ziet er niet uit, alsnog zie je alle afgeknipte takjes zitten
-de schutting is helemaal groen geworden van de aanslag
-die troep maakt het hout kapot, groeit tevens door mijn schuur heen, en zelf al door mijn kozijn. de wortels wurmen zich overal in.

vraag:
kan ik hen eisen om , gezien het onze schutting is en het op onze erfgrens staat, de beplanting tegen de schutting weg te halen?
wanneer de beplanting blijft zitten, is er een middel (verdelger of iets dergelijks) wat ik aan mijn kant kan gebruiken zodat het niet meer door de schutting heen groeit?

ik hoop op veel reacties want ik begin er helemaal gek van te worden, voor ik er met mijn buren over begin wil ik eerst even wat meer weten.

alvast bedankt,
gerda