Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bosbess
bosbess - 04-07-2011 22:26:48
Computers & Telefonie

Uitzendinggemist.nl

Als je naar uitzendinggemist.nl gaat, krijg je een popupje met de mededeling dat ze een nieuwe bètasite hebben. je kan dan kiezen tussen de oude site en deze bètasite.

kies ik voor de bètasite dan krijg ik een programma bijna niet afgespeeld. elke paar seconden stopt het om weer bij te laden. op de oude site kan ik hetzelfde programma probleemloos en zonder onderbreking afspelen en bekijken.

dit zou allemaal niet zo erg zijn als die keuze tussen oud en nieuw blijvend is, maar op een gegeven moment houden ze natuurlijk alleen die nieuwe site over en dan zit ik met de gebakken peren. ik heb op uitzendinggemist.nl gekeken of ik daar een vraag over kon stellen, maar er staat nergens contact.

ik weet wel dat ik een héél langzame internetverbinding heb. ligt het daaraan? of moet ik iets speciaals instellen als ik op die nieuwe site iets wil bekijken?