Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

druifje01
druifje01 - 20-07-2011 14:37:06
Computers & Telefonie

verbindingsproblemen, kabeltje vernieuwen?

Hallo weer,

de afgelopen dagen -maar ook eerder- zijn er vaker verbindingsproblemen. ik gebruik de laptop dan ook vaker en de kans op storing neemt evenredig toe. meestal kwam de verbinding vanzelf weer tot stand. so far so good. in een geval was het nodig om kontakt met de provider (upc) op te nemen. upc wees mij erop dat de netwerkkabel eventueel vernieuwd moet worden nadat een losschroeven en weer vastzetten ervan een positief resultaat had.

je raadt het, het was vandaag weer zover. maar, pas na een aantal malen her/vastschroeven van de verbindingskabel in de modemaansluiting kon het www pas weer digitaal betreden worden.
nu vraag ik mij af of oorzaak en gevolg van deze storing echt bij de verbindingskabel liggen? hoe kan zoiets nu slijten, is mijn dringende vraag. het wordt niet in slijtende zin gebruikt, of zit ik er wat dat betreft naast? ik heb er niets op tegen een nieuwe kabel te kopen mede daar het plastic lipje van het stekkertje afgebroken is. trouwens is de eertijds meegeleverde kabel veel te lang. deze ligt grotendeels opgerold onder een meubel en werkt dus wel, ook met een gebrekkig stekkertje.

kortom hoe kan ik het beste de oorzaak van deze storing traceren en doen verdwijnen?