Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bm
bmontz - 27-07-2011 14:57:18
Vakantie & Reizen

Tent van Gamma; Zo lek als een mandje

Beste lezers,

een tijd terug (08-06-2011) kocht ik een koepeltent (4persoons) bij gamma. deze kocht ik in de actie voor €54.95. de gamma prijsde deze tent o.a. aan met: "100% polyester + pu coating" (zie foto onderaan).
voor dit bedrag verwachtte ik geen tent van zeer goede kwaliteit te kopen, maar wel één waar ik minimaal een week mee op vakantie zou kunnen.
mijn vriendin en ik besloten naar de ardennen te gaan. eenmaal aangekomen verliep alles prima, tot de tweede nacht. deze avond begon het te regenen. na een uur voelde ik een druppel op mijn been vallen. na controle bleken we op 3 plekken een lekkage te hebben. toch besloten we te gaan slapen, maar niet veel later viel er zelfs een druppel op mijn wang. na nog een controle bleken er minimaal 10 lekkages te zijn, wat tot plassen regen in de binnentent heeft geleid. we besloten om te vertrekken (01:00uur) omdat dit niet langer kon. de eigenaresse hebben we wakker moeten bellen. door de hartelijkheid van deze mevrouw mochten wij de nacht doorbrengen in een stacaravan. in tussentijd zijn wij op zoek gegaan naar een ander verblijf (we wilden namelijk een trekkersvakantie). door deze lekke tent hebben we extra kosten moeten maken om onze vakantie niet in het "water" te laten vallen.
na de vakantie ben ik langs de gamma geweest en de kosten van de tent terug gekregen. erg netjes, maar zeker ook terecht, vind ik. de medewerkster sprak over een communicatiefout, deze tent is namelijk spatwaterdicht. naar mijn mening had dit dan duidelijk bij de aanprijzing moeten staan. ook verwacht ik bij het lezen van "pu coating", dat de tent waterdicht is. wat is anders het nut van een familietent? overnachten en als het regent gauw afbreken en naar huis?

mijn vraag aan jullie is of er mensen dezelfde ervaringen hebben. en of ik recht heb op een (gedeeltelijke) vergoeding van de extra gemaakte kosten?

groeten,
bmontz

http://www.voordeelmuis.nl/img/gif/777/777617.gif"> foto; koepeltent gamma